Pasat

de ralu_ca in Mancaruri de post, 7 Iun 2013 | 32799 vizualizari

 

ceva simplu si cu gust de ...copilarie

 

INGREDIENTE

  • 500 g pasat
  • sare
  • 1 cana zahar
  • 4 cepe
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasat:

Pentru inceput spalam pasatul foarte bine, apoi in cratita adaugam apa ( atat cat sa-l acopere ) si se lasa la fiert, approximativ 1/2 ora (atat cat consideram ca el s-a fiert). Intre timp ceapa o tocam, apoi o prajim in putin ulei. Cand pasatul este aproape gata, adaugam zaharul ( daca doriti si mai dulce, cantitatea va apartine ), iar la final turnam ceapa prajita si amestecam pana se omogenizeaza.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate servi si rece si cald

2

pastul este acel porumb macinat mai mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lavinia 1

07.06.2013, 22:46

Cu siguranta este delicios si asa

mena29 1

08.06.2013, 08:24

_Alina_ 1

08.06.2013, 08:58

Chiar n-am mai mancat din copilarie. La noi se facea dulce.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu legume si pasat