Pasta de ardei kapia

de Lau in Conserve, 3 Dec 2019 | 5243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg ardei kapia
  • 1 l ulei
  • 5-6 linguri sare
  • 2-3 ardei iuti
  • usturoi
  • 2 linguri zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii dam prin masina de tocata sau robot de bucatarie.

Pasta obtinuta o punem intr-un ceaun in care am incalzit uleiul inainte.

Adaugam sare si zaharul (dupa gust, zaharul este optional).

Lasam sa fiarba pana ce se ingroasa si uleiul se ridica la suprafata.

Intre timp spalam borcanele cu apa fierbinte si lasam sa se scurga bine de apa.

Punem pasta fierbinte in borcane, le infieletam si invelim borcanele cu o patura pana a 2 zi.

Eu am impartit pasta in 3, in una am adaugat 1 capatana usturoi pisat, in alta ardei iuti tocati marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei kapia