Pasta de gogosari( ardei kapia)

de Sidy in Conserve, 5 Sep 2010 | 28637 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

05.09.2010, 10:04

stiu cat e de buna, ca faceam si eu...

Corinuta 1

05.09.2010, 10:49

mama face din asta!

Miha 1

05.09.2010, 11:12

Interesant!

Rocsi 1

05.09.2010, 11:16

am facut si eu acum 2 ani parca...da un giust minunat la mancaruri

nadina73 1

05.09.2010, 12:56

super bunadeci e grozava in mancare folosesc si eu destul de des

laura 1

05.09.2010, 18:57

Sidy, bine te-am regasit! (am facut suc de rosii dupa reteta ta). Tocmai cautam 2 retete de conserve si una am si gasit-o aici la tine! Facea si mama pasta din asta si era foarte buna, mai ales cu fasole boabe, mancare de cartofi sau piept de pui! Da un gust deosebit mancarurilor. As vrea sa te intreb daca din 5 kg ti-au iesit doar 6 borcane de 400g? Tu cam cat timp ai fiert si cam cata sare ai pus?
Vreau sa te mai intreb ceva: stii cumva o conserva de ardei capia copti? M-ar interesa daca ce pun in otet sau doar in ulei?! Mersi mult mult de tot

Sidy 1

06.09.2010, 07:13

Laura draga sa o iau pe rand...
Borcane mi-au iesit mai multe dar doar pe astea le-am pozat. De fiert le-am fiert cam o ora , dar sa nu uiti sa mai amesteci in cratita cu lingura de lemn...Iar sarea am pus dupa gust si apoi am mai adaugat o lingurita buuuna.
Ardeii capia copti , eu ii pun in congelator in pungi de o portie...alta reteta nu pun
Nu mi-ai spus daca esti multumita de bulion...
Bafta in continuare...[bs:11Uite aici o reteta totusi: http://www.gustos.ro/retete-culinare/conserve-si-muraturi/ardei-copti-la-borcan-1.html

laura 1

06.09.2010, 08:37

sigur ca sunt multumita de bulion chiar daca am stropit toata bucataria cand l-am facut, inclusiv peretele si hainele de pe mine, dar nu-i nimic, important este ca nu are conservanti si arata bine in sticle (deocamdata)! chiar are un rosu frumos! sper sa tina pe balcon. am cam dat-o in bara cu niste borcane de fasole galbena in saramura care au fermentat intr-o saptamana si mai am niste castraveti in saramura care arata cam dubios (nu au bule de aer, dar au niste depuneri albe pe ei, zici ca a nins!)... dar eu nu ma las si fac mai departe conserve. azi cumpar ardei si gogosari pentru ca e extraordinara pasta asta! sidy multumesc mult si s-ar putea sa te mai deranjez cu intrebari....

mena29 1

06.09.2010, 18:56

Laly 1

07.09.2010, 00:14

Sa stii ca sin din astea vreau un borcanel

laura 1

08.09.2010, 18:11

am facut si eu azi, acuma am terminat! iarasi are o culoare foarte frumoasa, vie! oare daca facem aceeasi reteta, dar din ardei grasi verzi cum o fi?

Bunica 1

08.09.2010, 20:48

Fac si eu, dar pun si 1 kg. rosii si fara ulei. Pun la sosuri si le da un gust deosebit.

Bucataras Medi 1

09.09.2010, 07:31

deci a facut Sidy, a facut Buni...............sunt asigurata pentru la iarna.................

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari la borcan