Pasta de peste pentru iarna

de maria_claudia in Zacusca, 2 Noi 2010 | 50708 vizualizari

COMENTARII (19)

La Ancuta 1

02.11.2010, 22:35

foarte interesanta reteta. Nu am mai mancat

ela 1

02.11.2010, 23:55

gaby_duceag 1

03.11.2010, 00:07

nadina73 1

03.11.2010, 01:49

ups mi-a sarit fisca de la gaby pe ochiisuper buna reteta ta sa sti ca am sa incerc ,tare ma incanta ideia5f

nadina73 1

03.11.2010, 01:51

Vai ,pana a fost bunicu la noi nu mai stiam cui sa dam pestele ce il prindea ...............si mari si multi .......si loc in congelator.Tot fac eu rost de peste

Ina 1

03.11.2010, 07:39

Foarte interesanta reteta, buna de pus la favorite si de incercat!

Ina 1

03.11.2010, 07:39

e o idee, mai ales ca eu am cam mult peste in congelator si n-am loc de altele...

adriana_bobu 1

03.11.2010, 09:11

totu-i ok.....dar am o intrebare ....ce culoare are totusi bulionul?....

lia maria 1

03.11.2010, 09:28

interesanta reteta trebue testatasi de mine

susu 1

03.11.2010, 10:21

Foarte interesanta iar eu cum ma omor dupa peste cu siguranta am s-o incerc.

giuliana 1

03.11.2010, 10:21

interesanta reteta

vanilla 1

03.11.2010, 12:24

interesant!

ANCA 1

03.11.2010, 19:03

da, si mie imi place cum suna reteta asta, nu am mai auzit! ce fel de peste se poate folosi?

ionix 1

03.11.2010, 20:44

super misto... de testat

mada 1

04.11.2010, 17:18

Buna am si eu o intrebare maria-claudia. Fierband pestele la oala minune,mai trebuie curatat de oase? Ce peste merge mai bine pentru aceasta minunata pasta, ma intereseaza mult

mamaieelena 1

07.11.2010, 07:58

arata biine si merita sa incerc

aciba25 1

12.08.2011, 19:13

maria_claudia,am facut aceasta reteta si a iesit super gustoasa...iti multumesc! o recomand tuturor gospodinelor!!!!

aciba25 1

12.08.2011, 19:15

...eu am folosit in loc de bulion...suc de rosii si

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:07

orice e bun venit iarna din camara

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu fasole pastai