Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Un aperitiv creat ad-hoc, cu ingredientele disponibile din cămară, pliată oarecum pe rețeta clasică de fasole bătută, făcăluită sau …..! 😉
Recunosc că de data asta am revenit la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, pasta de fasole preparată cu cu ajutorul lui Arthur 😉 blender-ul super performant ce pe lângă râșnit, blend-uit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!
Boabele de fasole roșie, boabele de porumb, ceapa mărunțită și usturoiul se pun la gătit în vasul blender-ului minunat. Se asezonează de sare, piper, ulei, apă, vigita, apoi se setează, blender-ul la al doilea program de gătire „sos cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.
Pentru topping:
Ceapa feliată julien se călește în în uleiul de porumb, cca, 5 minute la foc mediu, neacoperit, apoi se asezonează de boia, se amestecă energic până ce se înglobează, atenție cu focul oprit, ca să nu se amărească boiaua! 😉
Am devorat-o asezonată cu ceapă călită în ulei și boia de ardei dulce!
Spor și poftă bună!
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult