Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc

de mirela0911 in Paste, 14 Mai 2017 | 18642 vizualizari

 

Rapid si gustos, in 30 de minute e gata pranzul, cand sunteti in criza de timp. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste fainoase (fusilli)
  • 1 buc piept de pui
  • ulei aromat cu busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 borcan cu sos de rosii in busuioc Barilla
  • 50 ml apa
  • 100 g cascaval Delaco
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc:

Se pun pastele la fiert, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp, se pregateste sosul. Se spala carnea, se taie bucatele mai mici si se pun la calit, in tigaia in care s-a pus uleiul aromat cu busuioc. Se presara putina sare peste carne si se lasa la calit, pana se rumenesc usor bucatile. Se toarna apoi sosul de rosii, apa si se lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Pastele se scurg fara a le clati, apoi se toarna peste sos. Se amesteca, se lasa sa dea 2-3 clocote, apoi se presara deasupra cascavalul dat pe razatoarea cu gauri mici. Se acopera tiagaia si se lasa 1-2 minute, pana se topeste cascavalul dupa care se poate servi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de paste.

2

Daca va plac cu mai mult sos, nu adaugati toate pastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara