Pastrama de oaie la slow cooker Crock Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 31 Oct 2021 | 4004 vizualizari

 

Eu sunt fan pastrama de oaie, dar trebuie sa o mananc cat mai departe de ''alte lumi'' care nu agreaza behaitele. Am avut niste pastrama proaspata, de cateva zile, nu din aceea mai veche si mai plina de sare, la mine nu conteaza de care este, ca imi place oricum. Am vrut sa vad cum iese gatita la crock-pot  si n-am gresit sa vreau sa vad cum este, a ieist foarte delicoasa si frageda, se taie cu furculita.

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g pastrama de oaie proaspata ( adica nu a apucat sa stea cu sarea si condimentele decat 2-3 zile)
  • un pic de ulei, cca 20 ml
  • un pic de apa, cca 00 ml
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie la slow cooker Crock Pot:

Bucata de pastrama am asezat-o in vasul crock-pot-ului, am adaugat uleiul si apa, am asezat capacul si am setat functia high, dupa 2 ore am savurat o delicioasa pastrama, n-am facut mamaliga ca  de la mamaliga mi se face foame si nu mai aveam rabdare sa mai astept inca 2 ore sa-mi mai fac o portie de pastrama :))))))))))))))))))))))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital