Pastrama duet

de Oana in Mezel de casa, 5 Feb 2010 | 10437 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

05.02.2010, 20:12

Mentiune: partea mai alba, din pieptul de gaina, nu a vrut deloc sa stea la feliat , se sfarama, cred ca a fost cam subtire bucata de carne si s-a fragezit cam mult...dar merge de minune la senvis , este foarte buna si aromata Cu siguranta o sa incerc si cu muschiulet de porc si vita

mihaelar63 1

05.02.2010, 21:17

nu-i nimic, nu-i nimic , ca se sfarma eu mananc sendvisul si asa

Pasiune pentru bucatarie 1

05.02.2010, 21:19

Oana 1

05.02.2010, 21:26

Da, Miha, se mananca

madi_marin 1

05.02.2010, 21:48

arata foarte interesant si cred ca si gustul e minunat.....

ANCA 1

05.02.2010, 21:52

arata bine Oana!

Sylvia 1

09.02.2010, 18:19

wow ce bunatati inventezi tu acolo, mor de pofta imi si imaginez ce bun e si mai ales ce sanatos, nota zece !!!

Oana 1

09.02.2010, 18:53

Multumesc, Sylvia

silvi0ara 1

17.02.2010, 14:09

No coment.

Oana 1

17.02.2010, 15:21

Sa va spun ce am facut. Ramasese pastrama si am taiat-o f. marunt si am folosit-o la un sos de rosii pentru spaghete, a iesit delicios si o parte am folosit-o la un pilaf cu legume Au mancat piticii f. bine, mai ales ca era carnea maruntita si super frageda

adry88 1

04.06.2011, 10:28

o feliuta mai prind si eu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de gasca - mezel