Pastrav cu sos de iaurt

de ANCA in Pastrav, 18 Mai 2009 | 10717 vizualizari

 

Am pastravii, timp putin, se cere masa ff rapid, asa ca improvizez:))

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • un cub de unt
  • condimente pentru peste
  • un iaurt mic
  • 2 cepe verzi
  • 3-4 catei usturoi
  • sare,piper,cateva ace de rozmarin proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu sos de iaurt:

Pastravii curatati ii condimentam si ii punem la prajit,intregi, intr-o tigaie in care am topit un cub de unt, pret de cateva minute pe ambele parti.

Iaurtul, impreuna cu ceapa verde maruntita, usturoiul, rozmarinul, un praf de sare si piper, se mixeaza cu mixelul vertical, ar fi mers de minune si cateva fire de patrunjel, dar nu aveam...

Incropim repede si o mamaliguta pe care o asezam langa peste, stropim din abundenta cu sosul de iaurt si ne lingem pe degete la sfarsitul mesei!:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ANCA 1

23.05.2009, 13:11

multumesc, Adriana!..nici eu nu prea vad pestele, fara usturoi, sau macar anumite tipuri de peste,

madi_marin 1

29.01.2010, 19:02

cautam o reteta cu pastrav, ca parca as manca...si am dat de reteta asta. deja mi+e rau de pofta....

ANCA 1

29.01.2010, 22:16

pai, pofta buna, Madi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pastrav cu piure de telina