Pate de ficat de pui(de casa)

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 7129 vizualizari

 

Am tot vazut la fete si am zis sa incerc si eu .

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui 500 gr
  • 2 cepe rosii mici
  • busuioc
  • unt 100 gr
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • 3-4 boabe de piper
  • marar verde
  • piper macinat
  • sos de soia
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de pui(de casa):

Se spala ficateii si se pun la fiert in apa in care am adaugat o foaie de dafin si piper boabe.Dupa ce au fiert se scurg. Intr-o craticioara se pune ulei si se pune ceapa tocata marunt la calit,dupa care se adauga ficateii,se lasa sa se caleasca impreuna si se adauga sosul de soia si piper macinat dupa gust.Se amesteca pana scade din sosul format,apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s au racit se dau prin masina de tocat carne sau se pun in blender,eu i am pasat cu furculita ca nu am nici de una,se adauga untul si se amesteca pana se obtine o pasta.Se adauga busuioc,cimbru dupa gust si marar verde tocat.Se serveste pe felii de paine prajita cu castraveciori murati si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de pui(de casa)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

29.01.2011, 23:59

ce bine arata

Sylvia 1

03.02.2011, 18:50

Super retat si e f sanatoasa nu am facut de ceva vreme

MIUTA 1

09.02.2011, 17:40

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu cascaval