Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 6149 vizualizari

 

nu au iesit super extraordinar de frumaose, dar au fost bune.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • o l-ita sare
  • un praf de zahar
  • 150 ml lapte
  • 50 g margarina
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 ou

pt umpluturi:

  • sunca de curcan
  • o jumatate de ceapa
  • 2 lg smantana de gatit
  • o mana de ciuperci proaspete
  • mozarella

pasta de branza:

  • branza dulce de vaci, smantana, sare, piper, marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza:

mai intai  am facut aluatul...stie toata lumea cum se face...nu insist...am lasat la dospit o ora

in acest  timp am pregatit umplutura de ciuperci: am taiat ceapa marunt si am pus la calit cu 2 lg de ulei, am pus ciupercile maruntite, sare , oregano si  sunca taiata cubulete...

am lasat sa fiarba sub capac vreo 15 min, am mai  adaugat piper si 2 lg de smantana si am facut o maia dintr-o lg de faina, sa se faca sosul gros. am adaugat si patrunjel verde si am lasat un pic la racit.

mozzarella am taiat-o separat cubulete impreuna cu doua felii de sunca presata.

aluatul l-am pus pe masa de lucru, l-am mai framantat putin si am inceput sa-l modelez...dupa pofta inimii....

am umplut o parte din pateuri cu ciuperci, o alta cu mozzarella si sunca si o alta cu pasta de branza.

am presarat cascaval ras peste si am dat la copt la 180 grade, cam jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (27)

adasev12 1

01.03.2011, 12:30

ana, nico...mersi...sunt bune intr-adevar....

mirela0911 1

01.03.2011, 19:04

Sunt foarte bune

adasev12 1

02.03.2011, 14:25

dia...mersi
rivka...sunt bune...dar parca mie tot alea cumparate imi plac mai mult ...pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu legume de vara