Pateuri cu ciupercute

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 5316 vizualizari

 

Merg alaturi de o bere rece...

 

INGREDIENTE

  • 700 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1-2 cepe
  • 2 oua (unul pt compozitie, unul pentru uns)
  • un pachet de foietaj Morarita
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciupercute:

Se curata ciupercile, se taie marunt, de asemenea ceapa si morcovul, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei si se lasa pe foc cca 30 min. Se  lasa compozitia la racit , apoi se adauga oul batut . Aluatul se intinde pe planseta , apoi se taie dreptunghiuri si se umplu cu compozitia pregatita. Se impaturesc, se ung cu ou si se dau la cuptorul incalzit in prealabil pentru aproximativ 20 min. Pentru un aspect mai placut am sectionat cateva ciupercute si le-am aplicat peste pateuri. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

31.10.2010, 20:55

nu mai stigat dar am simtit mirosu de ciuperci si unde sant ciuperci vin 5f

adriana_bobu 1

01.11.2010, 21:26

nadina ...poftim!..serveste! ....

Adinacarla 1

10.11.2010, 09:14

bune, bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu oua