Perinite cu zacusca

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 6012 vizualizari

 

am încercat sa improvizez o reteta.
Rezultatul m-a uimit si pe mine.... :)

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • 350 gr. faina alba
  • 200 ml.lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • 50 ml.ulei
  • 20 gr.seminte de in
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
Un borcan de zacusca pentru umplut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perinite cu zacusca:

Se framanta aluatul din ingredientele de mai sus.

Se intinde pe masa de lucru, se portioneaza si se umplu cu cate o lingurita de zacusa. Se formeaza perinitele, se preseaza marginile cu ajutorul unei furculite.

Se dau la cuptorul preincalzit, se coc timp de 20 min. la 180 grade.

 

TIPS-URI

1

Sunt DELICIOASE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Perinite cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

02.10.2012, 12:17

o idee tare interesanta!

Alinutza80 1

03.10.2012, 12:10

DanMonica 1

11.10.2012, 09:10

imi place ideea !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane