Peste cu mustar si legume

de ianculubita in Peste, 25 Mar 2013 | 3483 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma au venit in vizita niste prieteni care traiesc in Australia si m-au rugat sa le fac peste;ei bine,le-am facut ca la un moment dat m-au intrebat cate feluri am facut!!!
Desertul nu l-am facut cu peste dar ma gandesc eu si la un desert cu peste.......
Am inceput cu binecunoscutul bors de peste(aveti reteta aici),apoi ce urmeaza.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste bucati sau fileuri(de preferinta alb,eu am avut somn)
  • 2 linguri mustar frantuzesc(cu boabe)
  • 2 portocale
  • 2 lingurite cu miere
  • 500 g cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 punga mica cu mazare congelata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu mustar si legume:

Intr-un bol facem o marinada cu mustar, miere, sucul de portocala si putina coaja rasa, apoi punem pestele intorcandu-l din cand in cand;

In tava punem cartofii fierti pe jumatate si taiati in sferturi, mazarea, ardeii taiati suvite, usturoiul pisat, ulei, sare, piper, amestecam totul. Deasupra punem pestele cu tot cu marinada si lasam la cuptor 30 minute.

Se serveste imediat.

TIPS-URI

1

pestele la marinat se tine 30 minute dar daca avem timp se poate lasa peste noapte la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu mustar si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Merlucius cu bere neagra, in crusta de malai, la cuptor