Peste la cuptor

de ricamil in Peste, 11 Mai 2010 | 7982 vizualizari

Peste la cuptor

 

E prima mea reteta scrisa pe un site si ma bucur ca am ocazia sa o impartasesc si altora...Aceasta mancare din peste este delicioasa,ieftina si aspectuoasa....Am pregatit o de multe ori si musafirii au fost incantati....sper sa va placa.....reteta e preluata de la un post tv din Anglia...multumesc pt ca o veti citi si mai ales ca o sa o pregatiti,sper...

 

INGREDIENTE

  •   2 file peste fara oase (salau,somon,cod)
  • 2 cepe rosii,
  • 3 rosii chery sau obisnuite,
  • 3 linguri ulei de masline sau din fl soarelui,
  • 4 felii de paine prajita,
  • patrujel frunze,
  • 100 gr cas,
  • sare,
  • piper,
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele se prajeste pe o parte si pe alta cate un minut,dupa care se scoate intr o tava si se aseaza feliile una langa alta,apoi in uleiul ramas se prajeste putin ceapa taiata rondele ,peste care se pun rosiile taiate felii.Se lasa cateva minute pana se inmoaie bine rosiile ,apoi se pun peste feliile de peste din tava.

Se prajesc feliile de paine ,care se pun in blendar plus patrunjelul tocat ,plus casul dat pe razatoare si se face o pasta care se aseaza peste bucatile de peste ,mai precis peste rosiile si ceapa.Se asezoneaza cu sare si piper si se da la cuptor pt. 10 min.Se serveste cald cu lamaie si cu o salata de sezon sau chiar fara nimic.Daca nu aveti blender puteti lasa painea doar zdrobita.Este f gustos si cu multe vitamine si aspectuos

.Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bucataras 1

13.05.2010, 21:40

da-mi te rog poza pe [email protected] sa vad ce nu este in regula ...

MVMih 1

11.04.2011, 09:43

Laaaa muuulti ani ! Vrem pozeeee

adry88 1

11.05.2011, 21:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Merluza cu salsa de usturoi