Piept de pui cu vinete la gratar

de Valclaudia in Pui, 30 Iul 2013 | 3434 vizualizari

 

Cina din seara asta. . .

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 vanata
  • 3 felii cascaval afumat Delaco
  • 1 felie de lamaie
  • 2 rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite ulei de porumb
  • ierburi de Provence

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu vinete la gratar:

Spalam vanata, rosiile si pieptul de pui.

Feliem pieptul de pui, il saram, il piperam si il prajim in tigaie de tip grill pe ambele parti pana capata aspect de gratar.

Vanata se feliaza in felii de grosimea unui deget.

Prajim feliile de vinete in aceeasi tigaie (grill) nu inainte de a curata tigaia de arsura ramaasa de la pieptul de pui.

Servim cu rosie, lamaie si cascaval afumat Delaco si presaram din belsug ierburi de Provence.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu vinete la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui