Piept de pui umplut cu orez

de Miha in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2009 | 9091 vizualizari

 

Mai intai de toate tre sa precizez ca am facut doar jumatate de reteta,caci dragul meu copil a hotarat ca el nu mananca carne cu orez,el vrea orez cu carne. :))) Asa ca am facut juma-juma ca sa impac pe toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu orez:

Legumele taiate marunt le calim in putin ulei de masline. Adaugam orezul spalat si lasat in putina apa,sa se umfle.Le mai calim impreuna cateva minute,adaugam o cana de apa si lasam pe foc pana orezul este fiert "al dente".Potrivim gustul de sare.

Lasam sa se racoreasca apoi repartizam orezul pe pieptul de pui taiat felii subtiri,presarat cu sare si piper si rulam cat mai strans posibil.

Intr-un vas termorezistent asezam rulourile obtinute,stropim cu putin ulei de masline,presaram cu cimbru si dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras 1

22.09.2009, 22:09

La multi ani lui Robert!

Miha 1

22.09.2009, 22:29

Multumesc dragii mei de urari,dar mai e pana la marea petrecere. Am zis ca ne pregatim de pe acum sa nu care cumva sa ratam ceva...facem liste de cadouri,liste de invitati...

Miha 1

22.09.2009, 22:30

Multumesc Ramo! Multumesc Bunica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida si piept de pui