Piftele la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2011 | 6772 vizualizari

 

am vazut atatea retete de piftele la cuptor si azi sotul mi cerut piftele si eu nu aveam chef sa stau la aragaz si am zis sa fac si eu,am ramas surprinsa cat de bune au iesit la gust,fara un pic de grasime cum ii plac sotului si fac bine si la silueta

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • condimente
  • sare dupa gust
  • eu  aveam si jumatate de paine uscata si ca sa no arunc am puso in piftele
  • 1 ou
  • pesmet
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele la cuptor:

intr-un castron mai mare punem carnea, oul, morcovul curatat si dat prin razatoare, patrunjelul tocat, usturoiul curatat si pisat, 2-3 linguri de pesmet, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, condimente, piperul si sare dupa gust. Amestecam bine.

Ungem o tava cu ulei si tapetata cu pesmet. Udam mainele si ne apucam sa facem piftelele.

Dam la cuptorul incalzit, le intoarcem o singura data.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftele