Piscoturi cu crema de ciocolata

de Lau in Dulciuri, 29 Ian 2016 | 2820 vizualizari

 

Prajiturele ce se fac repede si se mananca la fel de repede:)). Nici o zi fara ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 20 piscoturi
  • 100 g ciocolata (cu lapte)
  • 200 ml frisca
  • 100 g crema de branza
  • cafea
  • 50 g ciocolata
  • 1 lingurita unt
  • fulgi nuca de cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi cu crema de ciocolata:

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele, impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand continuu pana ce se omogenizeaza.

Acoperim crema cu folie alimentara si dam la rece.

Dupa ce s-a racit o mixam pana ce isi dubleaza volumul, adaugam crema de branza (pe care am mixat-o) amestecam bine.

Fiecare piscot il insiropam putin cu cafea, cu spritul adaugam crema de ciocolata, adaugam deasupra alt piscot (insiropat).

Topim 50 g ciocolata cu untul si glazuram piscoturile.

Decoram cu nuca de cocos sau dupa preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

29.01.2016, 20:32

Mmmm...

Lau 1

29.01.2016, 20:37

mirela0911 1

31.01.2016, 12:05

Mai ai?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa