Pizza cu blat crocant

de Bunica in Pizza, 26 Sep 2013 | 3129 vizualizari

 

Pizza,pizza si iar pizza.Pizzometrul trebuie activat;)

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 275 g. faina
  • 100 ml. lapte cald
  • 75 ml. apa calda
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • ingrediente:
  • 70 g. salam cu pipier
  • 70 g. cascaval Delaco
  • 1/2 cutie mica cu ciuperci
  • 2 linguri porumb din cutie
  • 100 g. masline
  • 2 linguri Univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat crocant:

Blat:

Faina,oul,uleiul,laptele,apa,sarea si zaharul se amesteca pana se omogenizeaza,obtinandu-se un aluat moale.

Se lasa aluatul sa se odihneasca si se pregatesc ingredientele pentru pus deasupra.

Intr-o tava cam de dimensiunile 22/32cm punem hartie de copt.

Se unge hartia cu putin ulei.

Aluatul se pun in tava si se intinde cu mana,prin presare.

Deasupra punem o lingura cu Univer si apoi toate celelalte  ingrediente (salam,ciuperci,porumb,masline).

Deasupra se pune cascaval ras.

Se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos .

 

TIPS-URI

1

Pentru a intinde blatul se ung mainile cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza pizzicata