Plachie de crap

de Bucataras Medi in Peste, 11 Mai 2010 | 9971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 crap (eu am avut unul de vreo 4 kg din care am taiat bucati)
  • .4-5 cepe
  • .un pahar vin alb
  • .4-5 rosii
  • .ulei de masline
  • .foi de dafin
  • .1 lingurita zahar
  • .1 legatura patrunjel
  • .2-3 catei de usturoi
  • .sare, piper
  • .boabe piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic.Crapul se taie in bucati potrivite.

Se aseaza ceapa calita intr-o tava iar deasupra bucatile de peste sarate si piperate.Se toarna peste peste vinul,se stropeste cu putin ulei de masline,se adauga usturoiul taiat , piperul boabe , foile de dafin si se da la cuptor.Cand pestele este pe jumatate facut se adauga rosiile decojite si date prin razatoare,(se pot pune si taiate rondele) zaharul si se da din nou la cuptor pana cand se rumeneste bine .Cand este gata se scoate din cuptor si se asezoneaza cu patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Cris2711 1

25.03.2011, 20:28

si cand ma gandesc ca noi am avut toata saptamana soare pur

RuxyRux 1

25.03.2011, 21:48

Ooooooo daaaaaaaa...exceptional arata Medi ingredientele sunt deosebite...deci o reteta pur si simplu perfecta...felicitari Vreau sa iti spun aici, din nou ... sigur nu ai vazut cand ti-am scris...am facut reteta ta de crap cu lamaie si a iesit senzationala...am pus reteta mai demult la mine in pagina...si la reteta ta ti-am multumit...te imbratisez!

crys_1410 1

13.01.2015, 13:38

am incercat si eu reteta , este foarte gustoasa !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap in crusta aromata la cuptor