Plachie de peste

de MIUTA in Peste, 22 Mai 2011 | 9032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste proaspat
  • 4 bucati ceapa
  • un morcov
  • o felie de telina
  • 4 ardei kapia
  • 2 rosi
  • bulion
  • condimente pentru peste
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Se caleste intr-o cratita ceapa taiata fin,morcovul,telina date pe razatoare si ardeiul taiat cubulete.Se lasa la foc mic pana aproape sunt gata.La sfarsit se pune o cana de bulion.

Pestele se curata,se usca cu un servet si se condimenteaza cu condimente pentru peste de la kotanyi.Se rumenesc bucatile de peste in ulei.

Intr-o tava se aseaza legumele calite.Peste legume se aseaza pestele prajit.Se orneaza cu feli de rosie si se da la cuptor 50 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

nadea68 1

11.10.2013, 21:01

bun!

costel56 1

19.12.2013, 13:47

Cu siguranta am sa prepar pestele dupa aceasta reteta.Se poate gati cu orice tip de peste?

MIUTA 1

19.12.2013, 23:08

Ma bucur ca ti-a placut reteta mea.O poti gati cu orice tip de peste,e delicioasa.Spor la treaba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane 2