Porc la tava in sos de rosii si usturoi

de Sim0na in Porc, 9 Apr 2012 | 14117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa porc
  • suc de rosii
  • rosii in bulion cu busuioc
  • usturoi
  • ulei
  • condimente (cimbru, busuioc, boia, piper, condimente ptr carne de porc.)
  • sare
  • delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc la tava in sos de rosii si usturoi:

Carne se taie bucati, se condimenteaza si se lasa cateva ore sa-si ia aromele. Se pun bucatile intr-o tava in care ati pus putin ulei si apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, 30 min, apoi bucatile se intorc, si se mai lasa 15 min.

Intre timp se pregateste sosul: se piseaza usturoiul in rosiile pasate si se mai adauga un pic de sare. Daca este mai gros, se subtiaza cu apa.
Sosul se adauga peste carnea de la cuptor. Se mai lasa 30-40 min, la foc mic, intorcandu-se bucatile de carne.

Noi am servit cu o garnitura de piure de cartofi si ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc la tava in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

10.04.2012, 19:20

Maria68, la cat de bun este, cu siguranta se merita!
diaconta, lasa ca si eu merg la sala.. Deci Gusti eu tin cu tine!!!! Dia este o lea!!!

Alinutza80 1

10.04.2012, 21:06

Sim0na 1

10.04.2012, 21:45

Alinutza80

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian