Prajitura "Amandina"

de Miha in Dulciuri, 29 Apr 2009 | 34823 vizualizari

COMENTARII (14)

Irina 1

29.04.2009, 23:27

n-am cuvinte, miha...

Miha 1

30.04.2009, 11:10

Multumesc Irina!

Miha 1

24.10.2009, 22:52

Nicoleta, se insiropeaza. Multumesc de atentionare.

Catalin 1

24.10.2009, 23:42

Mister Jon, e normal sa fie varza daca in loc de zahar oi fi pus sare si-n loc de ulei ai turnat otet. Daca erai mai civilizat in comentariu, te-nvatam noi cum s-o dregi. Asa, nu iti pot spune decit ca ai trei mari probleme: esti nepriceput in bucatarie, esti necioplit in limbaj si iti lipsesc semnele de punctuatie de pe tastatura (sau nu stii sa scrii romaneste, ma rog).

ionix 1

25.10.2009, 08:22

tare comentariul lui Catalin...
Miha, sarut-mana pt amandina . Cu reteta asta chiar o s-o imbunez pe soacra-mea.

laura80 1

29.09.2010, 17:16

Arata foarte bine Miha

Miha 1

29.09.2010, 17:54

Multumesc Laura!

RuxyRux 1

05.02.2011, 00:36

La Favo...senzatie!!!

elena1988 1

04.03.2011, 16:57

mirela0911 1

19.01.2012, 21:24

Miha, ai putea sa-mi dai dimensiunea tavii, pls

Miha 1

19.01.2012, 22:19

25/35 cm Mirela.

mirela0911 1

20.01.2012, 06:58

Mersi Miha, pup

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce