Prăjitură cu brânză şi fructe de pădure

de Oana in Dulciuri, 11 Apr 2009 | 28471 vizualizari

COMENTARII (15)

Oana 1

12.02.2009, 14:45

Dragos, esti foarte tare! si eu sunt super pofticioasa

Miha, chiar la tine ma gandeam, sa stii! Pup.

Oana 1

12.02.2009, 14:49

Puteti sa puneti fructele direct in aluatul cu branza si sa-l coaceti asa, apoi sa pudrati cu zahar pudra. Si am fost tare inspirata cu crema de deasupra blatului, pentru ca fructele de padure sunt foarte acrisoare, iar crema e dulceee . Data viitoare o sa pun putin zahar peste fructe si le las apoi la scurs, sa se mai indulceasca putin

Oana 1

02.03.2009, 19:41

Diana, cred ca merge...dar sa nu s efaca prea subtire aluatul, branzica aia fiind cremoasa...poti incerca

luminita20_2006 1

16.05.2009, 14:35

mamaaaa ce bine arata

andruus_k 1

10.11.2010, 11:50

oameni buni, eu pana cum stateam toata ziua pe un site cu diete (fara rezultat insa)
m-am mutat la voi da-o naiba de dieta

Oana 1

11.11.2010, 20:58

Andruus_k, bine aivenit la noi Da-le incolo de diete! trebuie doar sa nu exageram

elena1988 1

04.03.2011, 16:54

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Alba ca Zapada