Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon

de Bucataras in Prajituri, 17 Mai 2014 | 7879 vizualizari

 

Simplu, natural şi avantajos! De Masterchef!

 

INGREDIENTE

  •  4 ouă
  • 400g cremă de brânză natur Delaco
  • 500 g brânză de vaci
  • 150 g zahăr, 100g unt
  • coajă de lămâie rasă
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 3 linguri griş
  • 3 linguri făină
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon:

Este foarte simplu şi rapid: amesteci într-un bol mai mare cu un mixer sau cu un tel ouăle cu zahărul, adaugi coaja de lămâie, esenţa de vanilie, brânza de vaci, crema de brânză şi untul tăiat bucăţele. Adaugi făina şi grişul şi amesteci bine. Ungi o forma de copt rotundă (sau de care preferi) cu puţin unt şi torni compoziţia. Pui pentru 45 minute la cuptorul preîncălzit, la foc mediu. După ce se răceşte decorezi cu fructe de sezon sau dulceaţă.

Cost/felie: 2,2 Lei

Timp de preparare: 60 minute

TIPS-URI

1

 americanii îi spun Cheese-cake? Este prăjitura lor preferată. Pe lângă gustul delicios şi ingredientele naturale, în mod sigur îi atrage şi uşurinţa preparării + faptul că au un singur vas de spălat după...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Musuroi de cartita''