Prajitura FOI

de ella49 in Prajituri, 12 Apr 2013 | 29700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 6 oua
  • 14 linguri lapte
  • 14 linguri zahar
  • 14 linguri ulei
  • 1 plic amoniac
  • faina
  • CREMA
  • 1 l lapte
  • 5 linguri de zahar
  • 8 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 pachet de margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura FOI:

Se amesteca toate ingrendientele si se adauga treptat faina pana devine un aluat elastic.

Aluatul se imparte in 9 bucati care se coc pe tava intoarsa de la aragaz. Se dau la cuptor cate 3-4 minute fiecare.

Se opreste o cana de lapte iar restul se pune la fiert, se adauga margarina si se amesteca pana se topeste. Separat intr un vas se amesteca faina, zaharul si cacao cu cana de lapte si se adauga peste laptele cu margarina. Se amesteca pana se ingroasa si devine o crema. Se da la rece.

Punem o foaie ,peste punem crema,i ar foaie ,apoi crema si inca o foaie.

La fel procedam si cu celelate 6 foi.

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura FOI" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

13.04.2013, 21:30

Mai ai ca vreau si euuuu

ella 87 1

11.08.2013, 22:43

asa imi plac cat o mai trai buni, o sa imi faca cele mai buneeee foi

babi5 1

12.08.2013, 18:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Christina