Prajitura Oco

de miremirc in Prajituri, 24 Oct 2011 | 12766 vizualizari

COMENTARII (21)

LUK 1

24.10.2011, 09:02

arata foarte bine si cred ca e si buna..eu sunt curioasa ..sub crusta se vede galbenusul..nu se simte ca si cand ar fi crud?..teoretic la cat se coace nu ar trebui..dar zic sa intreb totusi ca ma tenteaza sa o fac si eu.

diaconta 1

24.10.2011, 09:05

ce prajitura minunata ai facut Mire

Criss 1

24.10.2011, 09:26

Arata foarte bine prajitura si sunt sigura ca e foarte buna.

deliciousflavours 1

24.10.2011, 09:54

si eu am o reteta f asemanatoare (Felie Chinezeasca), doar ca la mine crema se pune cand blatul este aproape gata

La Ancuta 1

24.10.2011, 10:36

Foarte interesanta reteta. Am pus-o la favorite

Miha 1

24.10.2011, 10:43

Seamana cu Chinezoaica. Foarte faina!

gaby_duceag 1

24.10.2011, 10:46

Am vazut-o si pe blog, arata grozav

mamaieelena 1

24.10.2011, 11:07

buna imi place

Rocsi 1

24.10.2011, 11:17

da cam asa facea mama chinezoaica...o prajitura super super delicioasa

Lau 1

24.10.2011, 13:25

faina

Kori 1

24.10.2011, 13:31

si asa chef de dulce am, yaaammmm; deci e super buna

alinutzika 1

24.10.2011, 13:53

tare buna

Angelina_Elena 1

24.10.2011, 15:24

delicioasa,arata super

MotanLaOale 1

24.10.2011, 15:33

buna buna

miremirc 1

24.10.2011, 21:31

Luk nu e galbenusul crus incearca prajitura ptr ca nu e f scumpa si se face si f repede

miremirc 1

24.10.2011, 21:33

reteta e din caietul mamei mele ; tot pe acolo am vazut si prajitura numita chinezoaica, dar sincera sa fiu nu m-am uitat la ingrediente ...

LUK 1

25.10.2011, 16:17

multumesc..cand o sa am timp o s ao incerc ca imi place cum arata

Pasiune pentru bucatarie 1

30.10.2011, 15:25

Cat imi place prajitura asta, mancam cand eram mica, dar nu am mai gasit caietul mamei, asa ca o sa o execut pe a ta

Kori 1

19.11.2011, 12:35

ce buna-i

mihaelar63 1

05.12.2011, 14:04

Sic prajitura , sic denumirea

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese si visine