Prajitura soacrei

de - Andreea - in Prajituri, 26 Iul 2013 | 11483 vizualizari

 

Reteta o am de la TV...Nu stiu soacra cui a facut-o dar tare e buna...Ingrediente putine...economica...Consistenta e intre consistenta checului si consistenta unei creme ...Super buna !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 200 ml frisca lichida
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura soacrei:

Punem intr-un bol ouale si zaharul si batem bine.

Adaugam frisca lichida si amestecam in continuare.

Faina o amestecam cu praful de copt si punem la compozitia de oua.

Jumatate din compozitie o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

In cealalta jumatate punem cele 3 linguri cacaosi amestecam bine.

Turnam compozitia de cacao in tava si amestecam usor cele doua compozitii.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 25 minute.

Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura soacrei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

- Andreea - 1

27.07.2013, 00:23

FlaviaD 1

27.07.2013, 17:44

Interesante idei are soacra asta

- Andreea - 1

27.07.2013, 18:44

Flavia ) ... Si cred ca e o soacra buna ca e dulce prajitura si nu acra )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "cu ce ai..."