Prăjiturele japonze la aburi

de Satisfyyourcravings in Prajituri, 17 Mai 2013 | 8500 vizualizari

 

O metodă foarte interesantă de a realiza prăjiturele gustoase şi arătoase.

 

INGREDIENTE

  • 75 grame făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte degresat
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1 lingură ulei
  • 1 1/2 linguri cacao pudră
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjiturele japonze la aburi:

Făina se amestecă cu praful de copt și se cerne. 

Oul se amestecă cu laptele, zahărul, uleiul și cacao. Se adaugă peste făină și se amestecă cu telul doar până devine omogen. 

Se toarnă compoziția în 4 forme de muffins, tapetate cu hârtie și se așează în steamer, la foc mediu, pentru 8-10 minute sau până când trece testul scobitorii. 

 

TIPS-URI

1

Despre cum se folosește steamerul, găsiți informații la: http://www.bucataras.ro/retete/dim-sum-cu-pui-i-lemongrass-42752.html

2

Calorii pe porţie: 98

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjiturele japonze la aburi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu alune si crema de gris