Pricomigdale

de ANCA in Dulciuri, 8 Apr 2009 | 12806 vizualizari

 

O minunata reteta de preparare a delicioaselor pricomigdale.

 

INGREDIENTE

  • 250 g nuci sau migdale date prin masina de biscuti(noi am folosit nuci)
  • 6 albusuri
  • 3 linguri de faina cu varf
  • 10 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Nucile/migdalele trebuie coapte inainte de a le marunti! Le puteti coace la cuptor sau intr-o tigaie de teflon pe aragaz.

Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si se amesteca iar cu mixerul/telul pana se intareste (ca la bezea).

Se adauga faina, nucile si zaharul vanilat se amesteca usor sa se omogenizeze, de jos in sus astfel incat aerul sa nu iasa si sa se lase.

Se unge o tava de aragaz cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun gramajoare cu o lingurita sau cu o lingura daca le vreti mai mari.

Se coc la foc mic-mediu, 160 grade, pana devin aurii pe margini. Se pot lipi cate doua cu crema de ciocolata (Nutella) la mijloc.

Se impune precizarea ca pricomigdalele sunt mesterite de sot, si sunt fff gustoase!:)).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune, nuci si branza de vaci in aluat