Pui cu lamaie, mustar si miere

de RuxyRux in Pui, 10 Mar 2017 | 5753 vizualizari

 

O mare, dar mareee bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de miere
  • un praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu lamaie, mustar si miere:

Pieptul de pui se spala, se zvanta intr-un servet,apoi se  stropeste cu lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, usturoi, se unge cu miere si mustar.

Intr-o tigaie, punem putin ulei de masline si tragem la tigaie carnea, pe ambele parti, pana se rumeneste, se scoate pe un platou cand este gata.

Eu, dupa ce am intors carnea atunci cand s-a albit, am pus capacul si apoi l-am tinut pana la final, cand s-a rumenit friptura.

Eu nu am pus mai mult de trei patru bucati o data.

Pentru a doua tura, am spalat si curatat tigaia si am procedat din nou ca la inceput.

Eu i-am adaugat un sos delicios de frisca, lamaie si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie, mustar si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

RuxyRux 1

13.12.2017, 23:33

O reteta mai veche scumpa mea Menuca...dar cu adevarat grozava...te imbratisez si-ti doresc noapte frumoasa si linistita!

mena29 1

13.12.2017, 23:34

Noapte bună și ție, scumpa mea!

RuxyRux 1

13.12.2017, 23:48

Multumesc fata dulce si buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigărui de pui la grătar