Pui cu susan

de Elenakiko in Pui, 19 Feb 2012 | 3345 vizualizari

 

Reţeta asta poate fi uşor reprodusă în bucătăria oricărui bărbat mai nepriceput sau a unei domnişoare începătoare. Nimeni nu poate da greş!

 

INGREDIENTE

  • două bucăţi de piept de pui dezosat
  • 3 cartofi de mărime medie
  • ulei vegetal
  • apă
  • sare
  • seminţe de susan.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu susan:

cureţi cartofii, îi speli şi îi tai felii subţirele
speli bine pieptul de pui, îl crestezi din loc în loc, îl sărezi un pic
pui hârtie de copt în tavă, aliniezi frumos cartofii pe toată suprafaţa acesteia şi le dai un praf de sare
peste cartofi aşezi binişor cele două bucăţi de piept de pui
stropeşti cu ulei tot aranjamentul şi apoi cu seminţe de susan (cu cât mai multe, cu atât mai aromată o să iasă mâncarea)
torni în tavă şi o ceşcuţă de apă
bagi la cuptor la 180 de grade vreme de 40 de minute sau până când pieptul de pui prinde o culoare arămie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

iry-gabriela 1

19.02.2012, 20:11

Elenakiko 1

19.02.2012, 20:36

Bine v-am gasit! Ce atmosfera vesela aici, imi place.

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 10:46

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu susan si miere