Pui shanghai

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2010 | 6512 vizualizari

 

reteta preluata de pe blogul lui Julie.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • 4 lingurite de sos de soia
  • 2 lingurite de mustar
  • susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui shanghai:

Se taie pieptul de pui fasii,se sareaza si se pipereaza.Intr- un castronel se bat 3 oua,se pune sare,piper,sosul de soia,mustarul si faina alba pana se face ca un aluat de clatite.Intr o tigaie se incinge uleiul ,se dau fasiile de pui prin aluat si apoi prin susan si se pun la prajit.Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti si se scot sa se scurga pe servetele absorbante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

18.05.2010, 11:35

si al meu...de fapt al ibitului k am facut schimb

ela 1

18.05.2010, 11:39

mi-am luat un aparat foto,tot samsung si se vede diferenta

Rocsi 1

18.05.2010, 11:40

eeeee...eu raman la telefon

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza