Pulpa de porc in foi de varza

de Bunica in Mezel de casa, 6 Feb 2015 | 5914 vizualizari

 

Pulpa de porc in foi de varza am vazut-o la Mihaela63.Mi s-a parut interesant preparatul.Si cum aveam in congelator o bucata de pulpa de la porc de tara,am purces la preparat.Nu-mi pare rau.Este delicios preparatul!

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc(cam 1 kg.)
  • 1 lingura untura
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 foi mari de varza murata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in foi de varza:

Pune untura intr-un castron si amesteca bine cu condimentele.
Bucata de pulpa de porc spalata,uscata unge-o cu untura condimentata.

Imbrac-o bine cu frunzele de varza.

Ia un vas ceramic ,care a stat plin cu apa 20 minute si pune pulpa in el.

Da vasul acoperit la cuptor pentru o ora.

Scoate vasul din cuptor ,ia frunzele de varza si introduce-l in cuptor fara capac, pentru a se rumeni carnea.

Serveste alaturi de garnitura ,dar si fara .

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am adaugat sare pentru ca varza mea nu este foarte sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

06.02.2015, 18:05

MonaMimi 1

06.02.2015, 18:44

Rocsi 1

06.02.2015, 20:51

Vin la degustare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Toba de casa