Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci

de diaconta in Porc, 8 Sep 2013 | 7413 vizualizari

 

O reteta delicoasa de preparat: pulpa de porc la cuptor cu sos de ciuperci

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa de porc degresata
  • Un morcov
  • 2 caţei de usturoi
  • 100 g ciuperci champignon
  • Sare,piper,boia
  • Ulei

Pentru sos:

  • 100 g ciuperci champignon
  • 100 g bacon cubuleţe
  • 2 linguri smântâna
  • 100 g mozzarella
  • piper
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci:

Pulpa de porc am taiat-o astfel încât sa obtin o fâşie lunga pe care s-o pot rula.

Am condimentat-o.Deasupra am razuit morcovul,am pus usturoiul pisat si ciupercile feliate.

Am rulat si am prins cu bride de silicon.Puteti sa legati si cu sfoara.

Am pus ulei si putina apa într-o tava,am asezat carnea,am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor.

Dupa aproximativ 45 de minute,am scos folia si am lasat sa se rumeneasca.

Pentru sos am calit baconul si ciupercile cu putin ulei.

Am luat de pe foc si am pus smântâna si mozzarella.Am mai lasat putin pe foc pâna s-a topit mozzarella si s-a omogenizat totul.

Am pus piper,de sare nu mai era nevoie baconul fiind sarat.

Am servit cu piure de cartofi si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (54)

babi5 1

15.12.2013, 15:11

MOKUSKA 1

18.02.2014, 11:56

Draga Dia, de retete ca asta am vb mai devreme

diaconta 1

18.02.2014, 12:12

Ildiko,sunt multe de astea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc