Pulpe de pui cu lamaie la cuptor

de Oana in Retete Delikat, 10 Iul 2018 | 6752 vizualizari

 

O reteta de pui mediteranean, cu lamaie, usturoi, rosii si noile condimente 100% naturale de la Delikat. 

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 lamaie
  • 1 capatana usturoi
  • 50 g masline kalamata
  • 100 g rosii cherry
  • 2 lingurite condimente pui Delikat
  • 1 lingurita oregano Delikat
  • 1 lingurita cimbrisor Delikat
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • 50 ml vin alb
  • cimbru proaspat décor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie la cuptor:

Se condimenteaza pulpele pe ambele parti cu condimentele Delikat si sare si piper dupa gust.

Pulpele se prajesc in unt si ulei masline pe ambele parti pana se rumenesc. Se adauga vinul alb si se lasa putin sa scada. Se opreste focul. Se adauga in tigaie usturoiul curatat, rosiile cherry, maslinele fara samburi si feliile de lamaie. Se pune tava la cuptor 1 ora la 180 grade.

Puteti servi alaturi de un orez basmati, salata sau cartofi.

Se presara cu crengute de cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu rosii si usturoi