Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 26 Oct 2021 | 3216 vizualizari

 

Pulpele de pui gătite lent, acompaniate de măsline verzi umplute cu sâmburi de migdale și vegetale ne-au încântat papilele gustative zilele trecute.
 
De repetat, au fost foarte fragede și gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui 4 -6 bucăți,
  • Apio 4 tije,
  • Măsline verzi umplute cu migdale cca. 150 g,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Roșie galbenă 1 bucată,
  • Usturoi 1 căpățână,
  • Ceapă roșie 1 bucată,
  • Kaiser cca. 150 g,
  • Ulei de măsline cu busuoic,
  • Vin alb demisec cca. 250 ml,
  • Condiment pentru pui 1 ligură.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot:

Pulpele se spală, se curăță de eventualele pene rămase, apoi se așază în vasul de ceramic de la aparatul slow cooker Crock Pot.

Se asezonează de ulei, condimente pentru  pui și vin.

Legumele se spală, curăță și taie grosier.

Usturoiul se lasă în coajă și se taie felii rotunde din căpățâna întreagă.

Peste pulpele condimentate se pun felii de ardei kapia, de roșii, feliile de usturoi, măslinele întregi umplute cu sâmbure de migdală, ceapa roșie feliată, tijele de apio, tăiate în patru și kaiserul tăiat feliuțe.

Se setează aparatul la programul High pentru 4 ore. Simplu și gustos, gătit lent, fără bătăi de cap. Dacă între timp ați plecat la alte treburi, pulpele vor rămâne la cald, până ce deconectați aparatul de la sursa de energie.

Pulpele se savurează cu legumele coapte ca atare, sau acompaniae de garnitura preferată.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taietei patrati la slow cooker Crock-Pot 4,7 L