Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur

de MIUTA in Pui, 14 Feb 2011 | 10913 vizualizari

 

E un fel principal delicios si foarte rapid de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 6 buc.pulpe de pui superioare
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare,piper,vegeta cu gust de gaina
  • faina
  • 5 cartofi
  • 50 g unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur:

Se pun la fiert pulpele de pui in apa cu vegeta.In alta cratita se pun la fiert cartofii taiati cubulete tot in apa cu vegeta.Cand pulpele sunt aproape fierte se scot din apa.Se condimenteaza cu piper,se dau prin faina,prin oul batut cu sare si la sfarsit prin pesmet.Se prajesc in uleiul fierbinte.Cartofi se storc de apa cand sunt fierti se amesteca cat sunt fierbinti cu bucatele de unt si se condimenteaza daca mai este nevoie.Pulpele de pui se servesc alaturi de garnitura de cartofi cu muraturi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (27)

Cris2711 1

15.02.2011, 18:10

Miuta de aceea imi esti tu mie draga,stiu ca mi-ai da din inima,mersi mult

Cris2711 1

15.02.2011, 18:14

Miuta vroiam sa-ti spun ca am fost de 2 ori in Bistrita prin anii 90,odata am vizitat cumnatul meu cand era in armata iar a doua oara am participat la festivalul Marul de aur cu colegii mei de facultate si am luat locul 3 cred,scuze nu imi mai aduc aminte nici anul exact 95-96,egal nu asta conteaza,conteaza ca imi place orasul ,m-a impresionat mult

mena29 1

16.02.2011, 22:23

Si eu am fost in Bistrita tot de doua ori,sa-i vizitez cumnatul lui Cris adica sa-mi vizitez sotul,pe atunci iubitul,in armata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la capac cu mujdei de usturoi si piept de pui