Ratatouille la cuptor

de ionela2682 in Mancaruri de post, 9 Iul 2011 | 8838 vizualizari

 

Am fost la piata si cand am vazut sumedenia de legume proaspete nu am rezistat si am cumparat din toate cate putin..cand am ajuns acasa le-am transformat intr-un Ratatouille la cuptor delicios servit cu maioneda de usturoi!

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele sunt in functie de marimea tavii:
  • ardei galben
  • dovlecei
  • rosii
  • ceapa
  • vinete
  • sare si piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille la cuptor:

Am fost la piata si cand am vazut sumedenia de legume proaspete nu am rezistat si am cumparat din toate cate putin..cand am ajuns acasa le-am transformat intr-un Ratatouille la cuptor delicios servit cu  maioneda de usturoi!

-legumele se vor taia si se vor aseza in sir indian in tava stropita cu ulei de masline

-se sareaza si pipereaza,se presara cimbru uscat si cativa catei de usturoi( sau pulbere de usturoi uscat),se stropeste cu ulei de masline din abundenta ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pana se patrund bine toate legumele,spre sfarsitul coacerii se va descoperi vasul pentru ca legumele sa capete o culoare frumoasa
-se serveste alaturi de o maioneza din usturoi( usturoi pisat foarte bine frecat cu ulei)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

naomy 1

20.07.2011, 13:24

ador legumele la cuptor,chiar ca merita sa lasi la o parte carnea pt asa ceva

ionela2682 1

20.07.2011, 13:26

Eu ador legumele de orice fel.....iar carnea...o cam evit ...o dau altora!!!

nilgun 1

01.07.2013, 10:50

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume