Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Foarte la moda aceasta Reteta de conopida gatita la cuptor in papiota. Suntem in plin sezon si este bine sa profitam de conopida.
Sunt necesare putine ingrediente: conopida, ulei, sare, ierburi.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/11/conopida-gatita-la-cuptor-in-papiota.html
Iata cat de usor se prepara Reteta de conopida gatita la cuptor in papiota
Spalati conopida, indepartati foile si puneti-o, pe o foaie de copt. .
Ungeti-o cu ulei, presarati sare, piper , curry si ierburi aromate.
Formati o papiota cu ajutorul unei alte foi de copt si-nchideti conopida inauntru
Dati la cuptorul incalzit la 210°C timp de 50 de minute-1 ora. Deschideti cu atentie.
Serviti-o fierbinte simpla pentru o reteta de post sau ca garnitura la o carne, un peste sau fructe de mare.!
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult