Rulada de cascaval

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 6199 vizualizari

 

Un aperitiv care arata bine , se face usor si are un gust delicat . Acest preparat este perfect pentru a fi pus pe un platou de aperitive . 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cascaval (eu am folosit emmentaler)
  • cateva frunze de spanac
  • 1/2 ardei rosu
  • masline negre sau verzi fara samburi(aprox 10 bucati)
  • 3-4 bucati rosii uscate la soare
  • 2 linguri de crema de branza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil.

Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .

Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor .

Il indem subtire .

Il ungem cu crema de branza , presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate   si maslinele .

Rulam cascavalul cat mai strans , infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider .

Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste .  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Merisor 1

18.01.2016, 16:49

Minunata! De cand am si eu in plan sa fac una din asta, cred ca de prin 2012, de cand am ajuns aici

Rocsi 1

18.01.2016, 19:36

Super buna trebuie sa fie si are si aspect frumos!

miki_a 1

21.01.2016, 00:53

Buna idee! Imi place tare mult si aspectul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de cascaval