Salam de pui

de Miha in Mezel de casa, 14 Sep 2010 | 12052 vizualizari

COMENTARII (52)

Rocsi 1

14.09.2010, 11:05

ce misto e

rivka 1

14.09.2010, 11:09

fff fain si bun.

ionix 1

14.09.2010, 11:11

ehe... bravo fata... un salam sanatos

Miha 1

14.09.2010, 11:14

Multumesc! De bun a fost foarte bun, pielea e cam cahhhh dar nu se compara cu salamul din magazin.

ionix 1

14.09.2010, 11:16

au papat si piticii? eu ma documentez pt atunci cand o sa am si eu un pitic

Miha 1

14.09.2010, 11:18

Da, au mancat si ei. Le-am dat pielea deoparte si au papat. Bine...pielea am dat-o deoparte si pentru noi astia mai batrani...ca e cahhh...

ionix 1

14.09.2010, 11:22

pielea este pielea de la pui intinsa??? nici nu zici ca e piele de pui daca e caaaaaaaaaaah nu pap nici yo

Miha 1

14.09.2010, 11:27

Mai...mie nu-mi place pielea. Nici fiarta, nici prajita. La fel ca si cu slanina, nu pot sa le inghit.

ionix 1

14.09.2010, 11:30

nici eu nu pap pielea... bine, carne fiarta nu mananc deloc vomit de la ea o sa fac si eu salamiorul asta...

La Ancuta 1

14.09.2010, 11:55

Cred ca e foarte bun, si o varianta sanatoasa pentru piticul meu.

Miha 1

14.09.2010, 12:03

Ionixule, suntem niste fecioare sclifosite.

Miha 1

14.09.2010, 12:04

Postavaru, poti incerca!

Sylvia 1

14.09.2010, 12:08

Excelent arata toate furculitele pentru asa reteta sanatoasa !

nadina73 1

14.09.2010, 12:18

super ,trebuie sa fac si eu cel mic e inebunit dupa carnea de pui,pap si de aici si las si tacamuri

ela 1

14.09.2010, 12:46

sclifosite?si eu sunt

lia maria 1

14.09.2010, 13:36

faina retetasuper buna

Sidy 1

14.09.2010, 13:51

Minunata reteta Mai ales pentru sanvichurile de dus la scoala in locul salamurilor cu N euri
Bravo Miha !
Cred ca ar arata grozav si daca am toca carnita....

Miha 1

14.09.2010, 14:11

Silvia Nadina Si Robert ar manca bucuros toata ziua numai carnita.

Miha 1

14.09.2010, 14:12

"sclifosite?si eu sunt " A tunat si ne-a adunat pe site-ul asta.

Miha 1

14.09.2010, 14:13

Lia Sidy multumesc. M-am gandit si eu la varianta cu carne tocata. Posibil sa o pun in aplicare.

gaby_duceag 1

14.09.2010, 14:15

azi postim, da' maine trimite si mie un sul))

Miha 1

14.09.2010, 14:33

Cu piele sau fara piele?

silvi0ara 1

14.09.2010, 15:13

O idee tocmai buna de pus in practica.

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 15:35

si maine se posteste ca este miercuri....iar pana poimaine se termina ca imi da mie si portia ta.......excelent arata.............

Miha 1

14.09.2010, 15:39

Poate Gabi o fi crezut ca azi e miercuri si-a tinut post. Ei si ce dac-o mai tine si maine?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de pui