Salata cu somon afumat si telemea de capra

de mihaelar63 in Salate, 24 Sep 2018 | 3253 vizualizari

 

 Aceasta salata  a corespuns cerintelor mele pentru dieta indicata de nutritionist. In aceasta perioada nu am folosit ulei. Somonul afumat si telemeaua de capra au avut destule grasimi incat uleiul sa-si faca simtita lipsa.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr somon afumat
  • 150 gr telemea de capra
  • 150 gr rucola
  • 150 gr varza chinezeasca
  • 150 gr varza rosie
  • 1 legatura ridichi rosii
  • 1 morcov mic
  • otet mere
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu somon afumat si telemea de capra:

  1. Spalati rucola si o scurgeti de excesul de apa.
  2. Curatati, spalati si razuiti morcovul.
  3. Tocati varza rosie si cea chinezeasca.
  4. Curatati, spalati si feliati ridichile rosii.
  5. Maruntiti somonul afumat.
  6. Taiati cubulete telemeaua de capra.
  7. Sarati usor ridichiele.
  8. Amestecati ridichile cu rucola, varza taiata, morcovul si cu putin otet.
  9. Adaugati somonul si cubuletele de branza.
  10. Gustati si sarati/ acriti daca mai este necesar.
  11. La servire eu am avut cate o feliuta de paine bavareza.

                     Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Am folosit foarte putina sare, telemeaua fiind sarata suficient.

2

Gustul picant este dat de ridiche.

3

Daca doriti puteti inlocui Telemeaua de capra cu cea de oaie sau vaca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu somon afumat si telemea de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata calda de cuscus marocan servita pe pat de legume