Salata de cartofi (reinterpretata)

de nico_nico in Salate, 16 Sep 2018 | 2500 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa rosie
  • 2 castraveti murati
  • 10 masline
  • frunze de marar verde
  • sare de mare roz,
  • piper
  • 20 ml de otet
  • 20 ml unt de lemn

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi (reinterpretata):

Cartofii se spala si se pun la fiert in apa. Cand sunt fierti, adica crapati de coaja, ii lasam putin in apa rece sa se raceasca mai repede.

Intre timp taiem ceapa si gogosarul julien, foarte subtire, castravetii cubulete si adaugam peste ei putin unt de lemn si otet, sare si piper.

Cartofii fierti si raciti se taie felii si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se orneaza cu marar verde si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi (reinterpretata)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu ceapa rosie