Salata de luni

de mihaelar63 in Salate, 20 Aug 2018 | 2254 vizualizari

 

 Este aceea salata pe care o prepari pentru caserola la serviciu.  Adica dupa ce ai ,,consultat"'  cantarul. Adica spus pe sleau. Tot ce ai slabit in 5 zile pana sambata ai pus la loc cu o inghetata si o costita duminica !!!
 Preparand aceasta salata se obtine o masa delicioasa la 250 -280 calorii / portie

 

INGREDIENTE

  • 150 gr morcov [ 1 morcov mare ]
  • 150 gr mar rosu [1 mar mare ]
  • 145 gr mozarella
  • 1 lingurita seminte negrilica
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • cateva picaturi de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de luni:

  1. Morcovul se curata si se spala.
  2. Taiati rondele morcovul.
  3. Spalati marul. Curatati de seminte.
  4. Feliati marul.
  5. Stropiti marul cu zeama de lamie si amestecati impreuna cu morcovul si cele cateva picaturi de ulei.
  6. Mozzarela se taie bucati si se amesteca cu mar si morcov.
  7. Presarati pe deasupra seminte de negrilica.
  8. Serviti salata rece sau la temperatura camerei, dupa preferinta.

            Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

O salata delicioasa si light pentru caserola.

2

Putet iinlocui semintele de negrilica cu alte seminte preferate [ floarea soarelui, dovleac, susan, etc ]

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de luni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata "Troiene"