Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Spalam sfeclele si le invelim in folie de aluminiu una cate una. Le asezam pe o tava si introducem in cuptor, pentru 30-40 de minute.
Intre timp, taiem telemeaua in cubulete, spalam salata. Intr-o tigaie bine incinsa, turnam nucile si le prajim pana se rumenesc putin.
Cand sfecla este coapta, le lasam sa se raceasca, le curatam si le taiem in cubulete.
Intr-un bol mare, amestecam salata, sfecla, telemeaua si nucile. Amestecam uleiul de masline si otetul balsamic, sare, piper si usturoi si turnam peste salata.
1
Putem sa introducem langa sfecla, cateva catei de usturoi, dar trebuie sa le scoatem mai repede decat sfecla. Scoatem miezul si amestecam in dressing.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult