Salau de Nil la cuptor

de lucy2002 in Salau, 14 Noi 2019 | 15247 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si sanatoasa.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de salau
  • condimente pentru peste
  • sucul de la o lamaie
  • 3 linguri de ulei sau unt
  • cartofi
  • praf de usturoi
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau de Nil la cuptor:

Pornim cuptorul si-l setam la o temperatura de 200 grade C.

Cartofii curtati si spalati ii taiem in patru.

Fileul il trecem printr-un jet de apa dupa care il tamponam cu hartie absorbanta.

Pregatim o tava cu hartie de copt.

Se condimenteaza fileul pe ambele parti cu arome pentru peste, praf de usturoi, rozmarin, sucul de lamaie dupa care il asezam in tava unsa cu ulei, iar de jur -imprejur asezam cartofii. Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam in cuptor pana cand cartofii si pestele sunt facuti.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

dozare condimentelor se face dupa gustul vostru

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau de Nil la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salau de Nil pane