Salsa de ardei cu usturoi

de adasev12 in Sosuri, 15 Noi 2011 | 5792 vizualizari

 

EU L-AM FACUT PT CHIFTELE, DAR CRED CAMERGE SI LA FRIPTURI...

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei potriviti
  • 4 catei de usturoi
  • 1 rosie din conserva
  • Ulei de masline,
  • 2 linguri
  • 1 foaie de dafin
  • Sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salsa de ardei cu usturoi:

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita, se pune usturoiul la prajit, dar  atentie sa nu se arda, ca se amareste. Se adauga foaia de dafin.  Ardeiul se taie felii mai mari si se prajeste si el cateva minute, pana se inmoaie. Ardeiul se poate si coace in prealabil, asa i se poate lua pielita...Oricum, nici asa prajit direct in cratita nu se simte...Asa...dupa ce s-a inmuiat bine ardeiul se adauga si rosia si zaharul si se mai lasa cateva minute doar, se sareaza si pipereaza dupa gust si se ia de pe foc. Se pune toata compozitia in blender si se paseaza fff bine.

Este ideal pentru chiftelute din orice fel de carnita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa de ardei cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta Harissa (reteta video)