Sandvis cu crema de branza

de Bucataras in Sandvisuri, 22 Noi 2013 | 5055 vizualizari

 

Am pregatit un sandvis tare gustos, numai bun pentru micul dejun sau pentru pachetelul de scoala al copiilor. ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine de casa cu tarate
  • 4 cuburi de crema de branza Ceva fin Delaco
  • 1 rosie
  • o mana de frunze de spanac
  • 1 graunte de usturoi
  • marar
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic crema
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu crema de branza:

Iata o reteta savuroasa de sandvis cu branza:

Am pregatit ingredientele pentru sandvis: painea am pus-o la prajit, rosia si spanacul le-am spalat si uscat, iar usturoiul l-am curatat si spalat.

Am frecat feliile de paine cu grauntele de usturoi.

Peste rosia taiata rondele si spanac am presarat sare, cativa stropi de ulei de masline si crema balsamica.

Am indepartat coaja feliilor de paine si am obtinut 4 felii dreptunghiulare.

Pe o felie de paine am pus cateva frunzulite de spanac, deasupra doua cuburi de branza, unul langa celalalt, apoi doua rondele de rosii, cateva fire de marar si deasupra inca o felie de paine.

Sandvisul se poate fixa cu betisoare sau scobitori. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur